Search: 

Bevezető
A REDO GROUP SRL (Kft.) társaság, amelynek székhelye Bacau (Bákó) Alexei Tolstoi 12 szám, Bacau (Bákó) Megye, Cégjegyzékszáma: J04/449/2000, adószáma: 13554433, telefonszám: 0234/562.452, fax 0234/546.677, Románia törvényeinek megfelelően működik, tiszteletben tartja az érintett személyek által megadott személyes adatok titkosságát, és vállalja, hogy ezt megvédi, az Adatvédelmi Irányelv betartásával.
A társaság az Ön személyes adatai feldolgozójaként működik, a személyes adatokról és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló, 679/2016 / EU számú rendeletnek (Általános Adatvédelmi Rendelet) megfelelően.
НEz az adatvédelmi cégpolitika azon személyes adatokat írja le, amelyeket Öntől gyűjtöttünk be, vagy Ön szolgáltatott részünkre a www.smarterlight.ro honlapon ("Honlapunk"), és arról, hogy az ilyen információkat hogyan használhatjuk fel vagy tehetjük közzé.
Adatvédelmi cégpolitikánk nem vonatkozik olyan harmadik felek által begyűjtött információkra, amelyek webhelyünkön elérhető linkre, illetve elérhetőségre szolgálhatnak.
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy megismerje az Ön személyes adataival kapcsolatos cégpolitikánkat és felhasználási gyakorlatainkat.


Az Önről általunk begyűjtött információk
Több típusú információt gyűjtünk webhelyeink felhasználóitól és felhasználóiról, beleértve például:
• az általunk összegyűjtött információk webhelyünk böngészése során, beleértve az IP-címeket, a sütiket és a web beacon-okat;
• család- és személynév, kapcsolattartási részletek, banki adatok, bejegyzések és a levelezés másolatai (beleértve az e-mail címeket is), amennyiben kapcsolatba lép velünk és igénybe veszi a REDO GROUP SRL online szolgáltatásait.

Használati adatok, IP címek, sütik és egyéb technológiák
• Használati adatok és IP címek.
Statisztikai adatokat gyűjthetünk webhelyeink látogatóinak felszereléséről, tevékenységéről és böngészőiről. Ez az információ a webhelyen való látogatásából és az itt található navigációból származik. Az információk az alábbiakat tartalmazhatják:
- forgalom, naplóbejegyzési adatok és egyéb kommunikációs adatok;
- a hozzáféréssel elérhető forrásokról;
- a számítógépére és az internetkapcsolatra vonatkozó információk (például az Ön számítógépének vagy eszközének IP címe, az operációs rendszer és a böngésző típusa) a rendszer kezeléséhez.

• Sütik
A sütik használatával az Ön általi, általános internet használatával kapcsolatos információkat gyűjthetünk be. A süti egy kisméretű fájl, amelyet az Ön számítógépének merevlemezén van tárolva. A sütik használata segít javítani webhelyünket, és jobb és személyre szabottabb szolgáltatást kínálni, amely lehetővé teszi számunkra:
- a lakosság méretét és a használati minták felbecsülését;
- az Ön preferenciáira vonatkozó információk tárolását, amely lehetővé teszi, hogy testre szabhassuk webhelyünket az Ön egyéni érdeklődési köre szerint;
- hogy felismerjük, amikor újra látogatja a weboldalunkat.

A sütik használatát visszautasíthatja a böngésző megfelelő beállításainak aktiválását. Amennyiben ezt a beállítást választja, előfordulhat, hogy nem fér hozzá webhelyünk egyes részeihez. Amennyiben nem módosította böngészője beállításait a sütik letiltása érdekében, a rendszer továbbra is elfogadja a sütiket, amikor böngészőjét a webhelyünkre irányítja. Kérjük, olvassa át a sütik használatára vonatkozó cégpolitika okiratban ismertetett szempontokat.

• Web beacon
A webhely egyes oldalai tartalmazhatnak elektronikus web beacon-okat (más néven egy képpontos gif-eket). A web beacon-ok lehetővé teszik a cég számára, hogy bizonyos információkat gyűjtsön a webhely felhasználóiról, beleértve például az egyes weboldalakat végiglátogató felhasználók számát, a forgalmi adatokat, a naplóadatokat és egyéb kommunikációs adatokat, a felhasználó számítógépére és internetkapcsolatára vonatkozó, források és információkhoz való hozzáférési adatokat (beleértve IP címek, operációs rendszer és böngésző típus). A web beacon-okat nem használják a személyes adatokhoz való hozzáféréshez a webhelyen, hanem csak az összesített webhely használati statisztikák összeállításához, valamint a rendszer és a szerver integritásának ellenőrzéséhez.

Az információk felhasználása
Az általunk gyűjtött információkat, illetve az Ön által megadott adatokat, beleértve a személyes adatokat is, a következő célokra használjuk:
• webhelyünket és annak tartalmát megfelelő módon és hatékonyan való bemutatása, megjelenítése Önnek és számítógépének;
• hogy megadjuk az Ön által kért információkat;
• hogy tájékoztassuk Önt új szolgáltatásainkról és termékeinkről, illetve a velük kapcsolatos változásokról, beleértve a közvetlen piackutatást is;
• felhasználói statisztikák összeállítása;
• webhelyünk biztonságára és fejlesztésére.

Az Önre vonatkozó információk közlése
A honlapon keresztül szerzett személyes adatokat harmadik felek számára továbbíthatjuk, az alábbi célokra:
• bírósági végzés vagy egyéb jogi kötelezettség betartására;
• szerződés lebonyolítására, kérelem kielégítésére, vagy felhasználási feltételeink és más megállapodások alkalmazására;
• a vállalat és a vele kapcsolatban álló partnerek jogainak és javainak védelmére. Ez magában foglalja az információcserét a csalás elleni védelem és a csalás kockázatának csökkentése érdekében.

Az Ön személyes adatai feldolgozásával kapcsolatban a törvény által biztosított jogok a következők:
• annak lehetősége, hogy az kérésére és ingyenesen, vállalatunktól beszerezheti annak megerősítését, hogy az Ön személyes adatait mi dolgozzuk fel, valamint az adatfeldolgozással kapcsolatos részleteket. A kérelem díjmentes, évente egyszer nyújtható be;
• a hibás adatok módosítása, frissítése, letiltása vagy titkosítása, amelyek feldolgozása nem felel meg a jogszabályoknak, különösen a hiányos vagy pontatlan adatok esetén;
• tiltakozási jog gyakorlása bármikor, az Ön sajátos helyzetéhez kapcsolódó megalapozott és jogszerű okok miatt, az Ön személyes adatai feldolgozásával szemben;
• tiltakozási jog gyakorlása, ingyenesen és indokolás nélkül, a közvetlen piackutatási célokra, az adatkezelő nevében vagy egy harmadik fél nevében, illetve az Ön személyes adatai közzétételére ilyen jellegű célok megvalósítása érdekében;
• a kizárólag az automatizált eszközökkel végzett adatfeldolgozás alapján hozott határozatok elleni kifogás joga, amelyek az Ön számára jogkövetkezményeket idézhetnek elő.
E jogok gyakorlása érdekében aláírt és dátummal ellátott kérelmet nyújthat be a következő e-mail címre: [email protected]
• пpanasz benyújtásának joga az ANSPDCP (Személyes Adatfeldolgozás Országos Felügyeleti Hatóságához), ha úgy gondolja, hogy a vállalat megsértette a törvény szerinti jogait;
• z igazságszolgáltató szervekhez való fordulás joga, amennyiben úgy ítéli, hogy a társaság megsértette a törvény szerinti jogait.

A tárolás időtartama
Az Ön személyes adatait az „Információ felhasználása” szakaszban meghatározott célok elérésére szükséges időtartamra, de legfeljebb 2 évig tároljuk. Miután az adatok ilyen célra már nem szükségesek, az alábbiak történhetnek:
• megsemmisítés;
• továbbítjuk egy másik személyes adatfeldolgozó részére, feltéve, hogy a személyes adatokat az eredetileg elfogadotthoz hasonló korlátok és célok szerint dolgozzák fel;
• névtelen adatokká alakítunk át, amelyeket kizárólag statisztikai célokra, történeti vagy tudományos kutatásra tárolnak.

Adatvédelmi cégpolitikánk módosítása
Cégpolitikánk az, hogy minden, az Adatvédelmi szabályzatra vonatkozó módosítást közzé tesszük ezen a weboldalon. Az Adatvédelmi irányelv utolsó módosításának dátuma az oldal tetején található. Amennyiben jelentős változtatásokat hajtunk végre ezekben az adatvédelmi irányelvekben, különösen az Ön személyes adatai feldolgozása tekintetében, kérni fogjuk, hogy megújítsa a jelen Felhasználási feltételekre vonatkozó megállapodást, mielőtt ezeket a változtatásokat ténylegesen érvénybe léptetnénk.

Bejelentések az Adatvédelemre vonatkozóan
Amennyiben bármilyen aggodalma merül fel a személyes adatainak adatvédelemével kapcsolatban, amelyeket feldolgozunk, vagy adatvédelmi panaszt szeretne benyújtani, kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: [email protected] Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítsük e-mailje kézhezvételét. Az Ön e-mailje kézhezvételét követően, megvizsgáljuk a benyújtott aggodalmat vagy panaszt, és mindent megteszünk, hogy ésszerű időn belül válaszoljunk.

Elérhetőségi adatok
Ha kérdéseit vagy észrevételeit szeretné megbeszélni az adatvédelmi irányelvekkel és gyakorlattal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon található űrlap kitöltésével, illetve az alábbi e-mail címen: [email protected]