Search: TÁRSASÁG

A 2000-ben alapított Redo Group újító- és minőségi szolgáltatásainak köszönhetően vált ismertté, rövid időn belül egyik legfontosabb világítótest-forgalmazóvá vált. A Redo Group széles választékú termékskálával rendelkezik, mely több, mint 2000 cikket foglal magába, melyeknek rendeltetése személyiség és stílus által kiemelni, úgy a bel-, mint a kültereket.

Azon erőfeszítésében, hogy ideális megvilágítási megoldást ajánljon minden tervezet és minden alkalmazás esetében, a Redo Group folyamatosan dolgozik azon, hogy kiterjessze és jobbá tegye azt az egyedi és változatos, minőségi világítást biztosító választékot, mely jelenleg a következőket tartalmazza:

- dekoratív világítótestek (csillárok, mennyezeti lámpák, falilámpák);
- rúdra szerelt spotlámpák;
- gyerekek számára használható világítótestek;
- fürdőhelyiségek világítótestei;
- beépíthető spotlámpák;
- kertek és külterek világítótestei;
- LED-ekkel ellátott világítótestek.

Bármilyen követelmény is lenne egy bizonyos tér megvilágítására, mi megoldásokat ajánlunk, melyek mindig értékes termékeket foglalnak magukba, ugyanakkor az ár-minőség kapcsolata kitűnő.

A Redo Group a jövőre gondol, ezért csak a legjobb minőségű anyagokat használja és forrásaival felelősségteljesen gazdálkodik. Termékeinkért jótállunk a teljesítmény szempontjából és azok megfelelnek az elektromos, környezetvédelmi és energiatakarékossági Európai Szabványoknak.

Redo Group a világon elismert SRAC IQNET tanusító szervezet által kiállított EN ISO 9001: 2008 Minőségirányítási Rendszert tanúsítványt megszerezte. A Redo Group és ügyfeleinek számára való tanúsítvány megszerzése egy utólagos garancia arra, hogy a forgalmazott termékek megfelelnek az előírt normáknak és előírásoknak.