Cauta: 

Companie

Înfiinţată în anul 2000, Redo Group a dobândit notorietate prin inovaţie, calitate şi servicii devenind unul dintre principalii furnizori de aparate și soluții pentru iluminat. Redo Group oferă o gamă amplă de produse care cuprinde peste 2000 de articole menite să pună în valoare cu personalitate și stil atât spațiile interioare cât și cele exterioare.

În efortul de a oferi soluţii de iluminat ideale pentru fiecare proiect şi aplicaţie, Redo Group lucrează continuu pentru a extinde şi îmbunătăţi selecţia unică şi variată de corpuri pentru un iluminat de calitate, ​​care include în prezent:

- corpuri pentru iluminat decorativ (candelabre, plafoniere, aplice);
- spoturi pe bară;
- corpuri de iluminat pentru camera copiilor;
- corpuri pentru iluminatul băilor;
- spoturi încastrabile;
- corpuri de iluminat pentru grădini şi exterioare;
- corpuri de iluminat cu LED-uri.

Oricare ar fi cerinţele pentru iluminarea unui spațiu oferim soluţii care integrează întotdeauna produse de valoare şi un excelent raport calitate-preţ.

Redo Group abordează cu seriozitate aspectele legate de mediu, utilizează doar materiale de cea mai bună calitate şi gestionează resursele în mod responsabil. Produsele noastre sunt garantate sub aspectul performanțelor și sunt conforme cu Normele Europene în materie de siguranţă în domeniul electric, mediu și economisire a energiei.

Redo Group a primit certificarea Sistemului de Management al Calităţii SR EN ISO 9001: 2008 din partea SRAC IQNET, lucru care atestă că procesele şi activităţile desfășurate în cadrul companiei sunt reglementate de norme care asigură standardele calitative prescrise.